Inschrijven voor de workshops van Souz Atelier die plaatsvinden op het Creative Life Event van 12-14 November ’21? Dat kan via deze link naar mijn Etsy shop! https://www.etsy.com/shop/SouzAtelier (Helaas is mijn eigen webshop net niet op tijd up & running..)

Welke workshops biedt Souz Atelier aan?

Upcycle Bralette

“Workshop Upcycle Bralette”

We gaan een bralette maken, met kant van ‘vergeten’ kledingstukken en geven het daarmee weer nieuw leven. Deze korte versie van de workshop is een introductie, zo zijn een aantal stappen al voorbereid. Daarmee is de workshop ook geschikt voor beginners! De standaardmaten varieren van 75A-75D

Upcycle Boho mouwtjes

“Workshop Upcycle Boho mouwtjes”

Maak je outfit helemaal af met deze boho mouwtjes. Deze draag je er los onder en hoe leuk is het dat we ze van ‘vergeten’ kledingstukken en/of ‘restjes’ maken. Voor jezelf óf voor je mini en er is keuze uit verschillende soorten kant om de mouwtjes mee te versieren.

Upcycle mini haarband

“Workshop Upcycle mini haarband”

In deze workshop maken we een baby haarband voor je mini (of ook heel leuk als cadeau) van ‘vergeten’ kledingstukken en/of ‘restjes stof’. Zelf een dierbaar kledingstuk meebrengen als materiaal? Dat mag ook! Deze workshop is ook leuk en toegankelijk voor beginners.

Welke workshop vindt wanneer plaats?

Vrijdag 12 Nov ’21

10.15u – 12.45u : “Workshop Upcycle Bralette”

14.30u -16.00u : “Upcycle Boho Mouwtjes”

Zaterdag 13 Nov ’21

10.15u – 12.45u : “Workshop Upcycle Bralette”

14.00u -15.30u : “Upcycle Boho Mouwtjes”

16.00u -16.45u : “Upcycle Mini Haarband”

Zondag 14 Nov ’21

10.30u – 12.00u : “Upcycle Boho Mouwtjes”

14.00u -15.30u : “Upcycle Boho Mouwtjes”

16.00u -16.45u : “Upcycle Mini Haarband”

Voor alle bovenstaande workshops is het nodig je aan te meldenhttps://www.etsy.com/shop/SouzAtelier

en vergeet niet je toegangskaartje voor Creative Life! Die kan je hier kopen
https://www.creativelife.nl/


Misschien vind je dit ook leuk..

Geef een reactie