Welkom bij Souz Atelier! 

Mijn naam is Nathalie Goedegebuure, geboren en getogen in een dorpje gelegen tussen Utrecht en Amsterdam. Al van jongs af aan creatief bezig, van het maken van poppenjurkjes tot het maken van tijdschriften en het schrijven van fantasieverhalen of zelfs het bouwen van een boomhut. Zolang het een creatieve activiteit was had het mijn volle aandacht, dus het was geen verrassing dat ik na mijn middelbare school naar het Grafisch lyceum Amsterdam wilde en daarna nog modeontwerpen heb gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Er is geen twijfel over dat creëren mijn passie is!

De naam ‘Souz’ een bijnaam voor mij bedacht tijdens mijn tienerjaren, heb ik altijd gezien als een naam waar ik ooit iets mee zou creëren. Door de jaren heen had ik veel ideeën. Zo begon ik tijdens mijn eerste zomer in Barcelona (toen ik daar stage liep bij Gori de Palma in 2010) met het ontwerpen en vervaardigen van Bikini’s waarmee ik later in de zomer van 2012 mijn eerste Souz Beachwear collectie showde op het wetdeck van het W hotel Barcelona tijdens een groot evenement. Hoewel ik nog steeds bikini’s maak en hier tegenwoordig ook (zomer)cursussen in geef bij De Steek Amsterdam, blijft de creativiteit altijd stromen en zo ook altijd nieuwe ideeën. Souz Beachwear werd later Souz Atelier en daarmee ontstond er ook een nieuwe focus.

Upcycling speelt altijd al een grote rol en was het niet meer dan logisch om daar iets mee te doen. Vanaf 2018 ben ik begonnen met het geven van verschillende upcycle workshops en zo is het idee ontstaan om een upcycle patronen collectie voor beginners te ontwikkelen. Deze patronen komen met een duidelijke beschrijving waar in je stap voor stap uitleg krijgt. Daar komen ook nog verschillende DIY pakketten bij zodat je meteen aan de slag kunt! Met Souz Atelier wil ik inspireren om je eigen creativiteit te ontwikkelen door met (vergeten) stoffen & materialen te experimenteren.